Za zaposlene

Izobraževanja in usposabljanja zaposlenih v skupini SIJ izvajamo po dogovoru s kadrovskimi službami družb skupine SIJ glede na ugotovljene potrebe in na podlagi sistemizacije delovnih mest. Izvajajo se izobraževanja po verificiranih programih, usposabljanja in izpopolnjevanja za pridobitev teoretičnega in praktičnega znanja in veščin, ki jih zahteva določeno delovno mesto, izobraževanja za potrebe zakonskih predpisov in certificiranj, usposabljanja za varstvo in zdravje pri delu ter izobraževanja in usposabljanja v sklopu prenosa znanj in mentorstva.

Zaposlenim v Skupini SIJ nudimo tudi e-učenje v Sijevi spletni učilnici, ki vam nudi možnost samostojnega učenja 24 ur na dan, vse dni v tednu. Vse kar potrebujete, je dostop do interneta, in že se lahko učite kadarkoli in kjerkoli želite. Tako lahko čas, kraj in tempo učenja prilagodite svojim potrebam ter na enostaven in hiter način dostopate do e-gradiv. 

Katalog e-izobraževanj je objavljen na internem portalu moj.sij.si, ki je namenjen zaposlenim v Skupini SIJ in do katerega dostopate z uporabniškim imenom (službeni elektronski naslov). Če službenega elektronskega naslova nimate, se za ogled kataloga in prijavo oglasite pri kadrovski službi vaše družbe ali v SIJ Izobraževalnem centru.

 

Na e-tečaje, ki vam jih nudimo v katalogu, se lahko prijavite tudi sami. Elektronsko prijavo lahko oddate na internem portalu moj.sij.si, ki je namenjen zaposlenim v Skupini SIJ in do katerega dostopate z uporabniškim imenom (službeni elektronski naslov). Če službenega elektronskega naslova nimate, se lahko osebno prijavite v kadrovski službi vaše družbe ali v SIJ Izobraževalnem centru.