5 SIJajnih razlogov za uporabo prostorov SIJ Izobraževalnega centra.

Vsem zaposlenim v skupini SIJ, ki organizirate interna izobraževanja, poslovna srečanja in dogodke za poslovne partnerje, pomagamo pri pripravi in izvedbi dogodka v prostorih SIJ izobraževalnega centra. Kaj boste s tem pridobili?


1. PROSTOR BREZ MOTEČIH DEJAVNIKOV DELOVNEGA OKOLJA

Za uspešna izobraževanja in kreativne poslovne dogodke potrebujemo sproščeno vzdušje in okolje brez motenj. Z uporabo prostorov SIJ izobraževalnega centra se boste s sodelavci in poslovnimi partnerji umaknili iz običajnega delovnega okolja in učinkovito izkoristili skupni čas.


2. FLEKSIBILNE PREDAVALNICE

Sodobno opremljene predavalnice na enostaven in hiter način prilagodimo vašim potrebam in željam. Tako lahko izpeljete klasična predavanja, seminarje za večje skupine, intenzivne delavnice in treninge, računalniška izobraževanja in e-izobraževanja, promocijske dogodke in različne poslovne sestanke.


3. SODOBNO OPREMO ZA UČENJE

Predavalnice SIJ izobraževalnega centra imajo vso sodobno opremo, ki jo za svoj dogodek potrebujete: prezentacijsko in računalniško opremo ter brezžično internetno povezavo, pozabili pa nismo niti na staro dobro klasiko – tablo.


4. ZAGOTOVLJENO PARKIRIŠČE

Vsem udeležencem vaših dogodkov je na voljo brezplačno parkirišče tik ob stavbi, dovoz v sicer zavarovano območje pa urejen preko zapornice na klic. Tako lahko na svoje dogodke brez skrbi vabite poslovne partnerje od blizu in daleč. 


5. POGOSTITEV PO ŽELJI

Gostovanje v SIJ izobraževalnem centru po dogovoru dopolnimo tudi s ponudbo pogostitve udeležencev vašega dogodka, naj bo to jutranja ali opoldanska kava, slano in sladko pecivo, sveže sadje, ali pa tople malice in kosila. Skrbno izbran in preverjen ponudnik bo poskrbel, da bodo tudi odmori potekali gladko in v zadovoljstvo vseh udeležence.


Predstavljamo prvo nadstropje SIJ Izobraževalnega centra


V prvem nadstropju domujejo blagovne znamke skupine SIJ, ki so predavalnicam posodile ime in jih elegantno barvno poživile. Veseli smo, da tudi z izobraževanjem širimo vrednote blagovnih znamk med naše sodelavce in poslovne partnerje.
Rezervirajte predavalnico!


Rezervacijo prostora zaposleni v Skupini SIJ opravite preko Outlookovega koledarja


Organizatorji dogodkov, ki niste zaposleni v Skupini SIJ, za rezervacijo prostorov pokličite na tel. 02/870 70 16 ali nam pišite na ic@sij.si.